Zhubněte jednou provždy!

Trápí vás neustálá snaha o zhubnutí? I když se velice snažíte a vytrváte, tak vám vše nakonec zhatí jo-jo efekt? Chcete mít také krásnou postavu, ale nevíte, jak na to?
Je jasné, že se nadbytečných kilogramů jen tak nezbavíte. Zatím co přibrat je pro většinu lidí naprosto snadné, protože každý z nás se rád do sytosti nají, tak shodit váhu patří k těm nejtěžším úkolům vůbec.

hamburger, hranolky, kalorie
Nicméně i když se lidem podaří vytrvat a vytčeného cíle dosáhnout, stále ještě nemají vyhráno. Mnoho lidí totiž nejvíce bojuje se stavem, který bývá označován jako jo-jo efekt.
Jo-jo efekt označuje návrat ztracených kilogramů. Zkrátka to, co jste pracně shazovali, máte po pár měsících opět zpátky. Takže jste si své nové štíhlé linie ještě ani neužili, a můžete začít znovu. Čím to je?
Příčinou jo-jo efektu bývá nejčastěji to, že lidé v průběhu hubnutí přijdou o svalovou hmotu. Na vině je špatně složený jídelníček.

blondýna, fitness, cvičení
Tělo na hubnutí spojené se ztrátou energie reaguje za prvé tím, že spotřebovává své zásoby v podobě tuku, a za druhé tím, že omezuje hlavní spotřebitele takové energie, kterými jsou svaly. Když má tělo potřebné energie málo, jsou svaly nadbytečné. Nicméně to se rychle změní, když ukončíte dietu a vrátíte se k původnímu jídelníčku. Najednou je energie mnoho, a nemá ji kdo spalovat. Výsledkem je ukládání přebytečné energie do nových tukových polštářů.
Jak je tedy vidět, nezbytným klíčem k úspěchu při hubnutí je chytře složený jídelníček. Takový, který vám umožní spalovat tuky, nebudete při něm trpět hlady, a zároveň bude bohatý na bílkoviny, které jsou hlavním stavebním kamenem svalové hmoty.
A přesně tak to vypadá, když začnete držet keto dietu https://bmikalkulacka.cz/keto-dieta/.
Ovšem pozor, jídelníček byste si neměli sestavovat sami, neboť to není nic pro začátečníky. Raději si objednejte hotová jídla až domů, takže budete bez starostí, a kila půjdou dolů.