Tak trochu netradiční zábava pro celou rodinu

Přemýšlíte, jak zabavit svoji rodinu o víkendu? Sedět doma a hrát deskové hry už nikoho nebaví. Do kina děti brát nechcete. Předčítání knih je omrzelo už před pár roky a nechat je sledovat televizi zase nechcete vy. Rádi byste něco, kde se pobaví celá rodina, tedy menší, ale i větší děti, a samozřejmě také váš manžel/ka. Představíme vám pár možná nečekaných tipů, jak lze také zábavně strávit víkend.

1.       Návštěva zoo
Nemáme teď na mysli ZOO v místě vašeho bydliště. Doporučujeme navštívit ZOO Lešná ve Zlíně s možností interaktivního průchodu některými výběhy – mývali, klokani, skleník s opičkami a exotickými ptáky. Pokud máte raději africkou zvěř, pak neuděláte chybu návštěvou Dvora Králového. Zapůjčte si džíp a projeďte se parkem.

2.       Vodní svět
Už jste někdy byli v aquaparku? Říkáte, že na tobogánu vám to drhne a pro pár vodních trysek se nikam trmácet nebudete? Co takto zkusit Aqualand Moravia u Pasohlávek na jihu Moravy. Zabavíte zde celou rodinu. Navíc zde jsou tobogány s nafukovacími čluny, tedy se nemusíte bát ani o plavky, ani o to, že zase někde uvíznete. Trysek je tu tolik a různého typu, že je ani za den neobejdete. A pro dospělé je možnost navštívit místní welness centrum. Nechte se zde hýčkat.

3.       IQ zábavní parky
Máte rádi interaktivní vědecké výstavy, kde si všechno můžete doslova osahat? Pak bude pro vás správná volba návštěvy některého z IQ parku v České republice. Je jich zde hned několik. My pro vás vypíchneme největší v Liberci, který se jmenuje Babylon. Jeho výhodou je i místní aquapark, můžete tak zde strávit celý víkend a nudit se nebudete. V Brně byl pro změnu otevřen Vida Park, který kromě stále interaktivní expozice pořádá i netradiční tematické dny, nebo dokonce večerní návštěvy. Stačí si u nich na stránkách vybrat.
 
Využijte svůj víkend trochu netradičně a zažijte neopakovatelné zážitky s celou rodinou. Mnoho z atrakcí nabízí tzv. rodinné pasy, tedy vstupné pro rodiny s dětmi. Ani vaše peněženka tak nemusí trpět.