Značka vozu není všechno

Jsme lidé rozdílní a tak někdo preferuje značku automobilu a jiný zase dá na vizáž. Poté se snaží co nejvíce vybavit svého miláčka různými doplňky, které z něho udělají hotového fešáka. Navíc žijeme skutečně v takové době, kdy se dá zakoupit mnoho zajímavých, ale i zároveň efektivních věcí. Mezi jednu takovou speciální položku patří alu disky, které rozhodně dělají autu skvělou okrasu. To ale není všechno, nejen, že hezky vypadají, ale také jsou funkční a dokáží si poradit snadněji na silnici s brzdnou dráhou, než plechová kola. Ale abychom je nepřechválili, tak také vyžadují péči a šetrnou údržbu.ferrari – vypadá velmi elegantně

  • Nemají rády klasické domácí saponáty, ale je zapotřebí si zakoupit vhodné čističe disků, které nepoškrábou a přesto důkladně smyjí nečistoty.
  • V podstatě dnes jsou již tak kvalitní, že jim nevadí ani zimní období. Ovšem pravidelné čištění se rozhodně vyplatí a zároveň prodlouží jejich životnost.
  • Do čištění disků se musíme pustit, až když jsou kola studená nebo vlažná.
  • I zde se vyplatí opatrnosti a s houbičkou nebo hadříkem chybu neuděláme.
  • Vyplatí se použít i ochranné vosky.


mercedes v přírodě
Budou taková kola slušet i našemu vozu?
Je pravdou, že mnohdy nám chybí představivost a to co se nám líbí na druhých vozidlech, si dost dobře neumíme představit na našich vlastních. Naštěstí moderní technologie odhaluje nedostatky a tak se můžeme spolehnout na alu disky, konfigurátor, který nám ukáže, jak budou vypadat různé typy na našem vozidle. Dokonce si automobil můžeme bez problémů vyfotit a vsadit do zvolené aplikace. Pěkně ho obout do slušivých kol a případně změnit i tvary nebo vyzkoušet si nabídku na naše vozidlo. Poté máme rázem představu udělanou a nyní se již můžeme těšit na objednané zboží, protože skutečně dlouho odolávat nebudeme, jak se na první pohled zamilujeme. Design, barva nebo provedení totiž výrazně ovlivní celkový vzhled a udělá z našeho autíčka pěkného fešáka s novým obutím.